Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wij helpen je bij de plaatsing én herstellingen van al je sanitair, maar je kan ook bij ons terecht voor loodgieterswerken, optimalisaties zoals regenwaterrecuperatie én de verplichte waterkeuring bij nieuwbouw en renovaties. Dankzij goede aansluitingen kan je steeds rekenen op stromend leidingwater en kan je bovendien besparen door regenwater te gebruiken voor verschillende toestellen. Zo geniet je zorgeloos van jouw me-time in de badkamer!

Sanitaire installatie voorbeeld

Sanitaire installaties

Een douchekraan met een perfecte waterdruk, een lekker bad na een lange dag, ... 'Het warm water uitvinden' is niet voor niets een veelgebruikt spreekwoord, we kunnen niet meer zonder ons sanitair. Onze experts zorgen voor een feilloze installatie.

Regenwaterrecuperatie voorbeeld

Regenwaterrecuperatie

Goed voor het milieu én de portemonnee, maar bovendien ook verplicht bij nieuwbouwwoningen. Wij sluiten je regenwaterput aan op je buitenkranen, toiletten, wasmachine of waar je maar wil.

Loodgieterswerken voorbeeld

Loodgieterswerken

Zelfs in de beste installaties gaat er wel eens iets stuk, en dan meestal wanneer het écht niet uitkomt. Heb je een lek of ander probleem met je leidingen? Onze techniekers en loodgieters staan voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.