Duurzaam totaalconcept

Warmtepompen

Ventilatie

Duurzaam totaalconceptTerug naar overzicht

Duurzame technologiën voor een effecient energieverbruik

Bij de bouw van een nieuw huis is het van groot belang om te investeren in duurzame en energie-efficiënte technologieën. Zo is er bij het bouwen van een nieuw huis onlangs gekozen voor de installatie van een warmtepomp met buffervat, een ventilatiesysteem en een waterverzachter.

Warmtepomp met buffervat

De warmtepomp met buffervat is een duurzame en energiezuinige optie om het huis te verwarmen. Het systeem werkt door warmte uit de buitenlucht of de grond te halen en deze naar binnen te brengen om het huis te verwarmen.

Het buffervat zorgt ervoor dat het systeem efficiënter werkt door de warmte op te slaan en deze te gebruiken wanneer nodig. Dit resulteert in een lagere energierekening.

Het investeren in deze duurzame en energie-efficiënte technologieën bij de bouw van een nieuw huis zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een vermindering van de milieu-impact en een verhoogd wooncomfort.

Ventillatiesysteem

Naast de warmtepomp is er ook een ventilatiesysteem geïnstalleerd. Dit systeem zorgt voor een goede luchtcirculatie in huis en voorkomt vochtproblemen en schimmelvorming.

Het ventilatiesysteem werkt op basis van vraaggestuurde ventilatie, wat betekent dat het systeem automatisch wordt aangepast aan de behoeften van het huis en de bewoners.

Waterverzachter

Een waterverzachter werd geïnstalleerd om hard water aan te pakken. Hard water kan leiden tot problemen met kalkaanslag in leidingen en apparaten, waardoor deze minder efficiënt werken en sneller kapot gaan.

Een waterverzachter verwijdert mineralen die kalkvorming veroorzaken, waardoor het water zachter wordt en de levensduur van apparaten en leidingen wordt verlengd.

Sfeerbeelden

inregelen warmtepomp
ventillatiesysteem
pompen
warmtepomp buitenunit
warmtepop buitenunit
waterontharder
warmtepomp
buffervat
No items found.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.