Hernieuwbare energie

Onze aarde bereikt zijn limieten. Hoog tijd dus om over te stappen op hernieuwbare energiebronnen, want in tegenstelling tot hun fossiele tegenhangers raken deze nooit uitgeput. Bepaalde vormen energie, zoals aardwarmte en zonne-energie, kan je eenvoudig zelf inzetten voor de energievoorziening bij jou thuis. En dat moet zelfs, want sinds enkele jaren is het bij elke nieuwbouw of grondige renovatie verplicht een minimumhoeveelheid aan energie uit hernieuwbare bronnen te kunnen halen.

Warmtepompboiler voorbeeld

Warmtepompboiler

Op zoek naar een efficiënte, milieuvriendelijke manier om je water te verwarmen? Met warmtepompboilers pas je de vooruitstrevende technologie van klassieke warmtepompen toe op enkel water.

Warmtepomp voorbeeld

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de nieuwe manier van verwarmen, zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouw. Ze zijn uiterst energie-efficiënt en stoten bovendien geen CO2 uit. Samen zoeken we naar het systeem dat bij jou past.

Zonneboiler voorbeeld

Zonneboiler

De zon is nog altijd de grootste beschikbare energiebron - en ze schijnt gratis voor iedereen. Met een zonneboiler verwarm je water voor sanitaire installaties of voor je bestaande verwarmingssysteem, allemaal met zonne-energie. Goed voor het milieu én de portemonnee!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.