Nieuwbouw

Bij de bouw van een nieuw huis komt er heel wat kijken, zeker nu de wetgeving een hoop energieoptimalisaties oplegt aan kersverse bouwheren. Door verschillende aspecten te laten uitvoeren door één partij kan je de complexiteit van jouw bouwtraject aanzienlijk verminderen. Ventilatie, sanitair en warmtepompen staan immers nooit helemaal los van elkaar, dus waarom zou je ze niet samen laten installeren? Zo blijft alles ordelijk en overzichtelijk én hoef je niet langer te coördineren tussen verschillende partijen.

Sanitair voorbeeld

Sanitair

Kun jij nog zonder stromend water uit een keukenkraan, zonder frisse douche of een warm ontspannend bad? Wij verzorgen de installatie van al jouw sanitaire voorzieningen.

ventilatie voorbeeld

Ventilatie

Een goed ventilatiesysteem is niet alleen de sleutel naar een aangename leefomgeving, in nieuwbouwwoningen zijn ze ook verplicht. Wij staan je bij met raad en daad.

Warmtepomp voorbeeld

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de nieuwe manier van verwarmen, zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouw. Ze zijn uiterst energie-efficiënt en stoten bovendien geen CO2 uit. Samen zoeken we naar het systeem dat bij jou past.

Zoek jij een betrouwbare partner voor een complete aanpak?

Wij helpen je met de installatie van je sanitair, warmtepomp en/of ventilatie. Neem vrijblijvend contact op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.